contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bruschetta Cu Branza Stilton, Pancetta Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ce poate fi neinspirat in combinatia asta? Nimic! :)
Simpla si de efect. Felia de ciabatta prajita si frecata cu usturoi e o temelie perfecta pt orice bruschetta.
1 lingura de ulei de masline
2 catei de usturoi curatati de coaja
100g pancetta taiata cuburi
250g amestec de ciuperci (daca nu aveti, un singur soi e perfect)
4 linguri de smantana
25g branza cu mucegai bleu (am fosloti Stilton)
1 lingura de patrunjel verde tocat
4 felii de ciabbatta prajite (le pun la cuptor la grill/broil pt 3-4 minute, se rumenesc f repede deci atentie) frecate bine cu usturoi dupa ce-au fost scoase din cuptor
- se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga pancetta , pret de cateva minute 3-4 , ne-o dorim usor rumenita
- apoi usturoiul tocat pt 1 minut
- urmeaza ciupercile bucatite, pt alte 3-4 minute, se amesteca des
- se adauga smantana si branza sfaramata pt 1 minut, sa imprietenim aromele si sa incalzim sosul
- se presara patrunjelul tocat
- se asterne fiecare felie de paine prajita cu amestecul de mai sus si se consuma cu pofta. :)
O varianta fericita este si daca amestecati sosul cu paste (cca 300g) si serviti cu o salata verde.


Articol recomandat de anditudor.blogspot.com