Bruschete Quattro Formaggi La Cuptor
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am vrut o detoxifiere dupa toata carnea de porc si macarurile grele de Sarbatori.
Ce iti trebuie (poza 1):
- felii de paine toast
- branza camembert (branza cu mucegai alb)
- branza Gran Bavarese (branza cu mucegai albastru)
- parmezan
- cascaval
Plan de lucru:
- asezam peste feliile de paine toast branza cu mucegai si cea camembert taiata marunt (poza 2). Adaugam peste fiecare felie de toast si cate o felie subtire de cascaval si presaram parmezan (poza 3).
- Lasam la cuptor pana se topesc toate sortimentele de branza si painea devine crocanta (poza 4) – aproximativ 10-15 minute.
- pofta buna!
Timp de preparare: 20 minute
Filed under: A1. Aperitive