Bruschete Cu Rosii, Branza Si Usturoi
articol scris de retetelebunicii blog retetelebunicii.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am vazut deunazi o reteta de bruschete, la un post de televiziune, pe cand eram la maica-mea acasa. N-am facut-o exact ca acolo, insa bruschetele au iesit excelente.
Ingrediente
- 3 rosii
- 50 ml de ulei de masline
- 100 g de branza veche de oaie
- 2 catei de usturoi
- oregano
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Feliile de paine se ung cu ulei de masline.
Rosia se taie in 4, apoi se indeparteaza miezul moale care contine seminte. Acesta se arunca sau se foloseste la alt preparat.
Se taie restul de rosie in cubulete mici si se amesteca cu putin ulei de masline, usturoiul ras, piper si oregano.
Pe feliile de paine unse cu ulei se imparte amestecul de rosii. Apoi se presara branza, rasa in prealabil pe razatoarea fina.
Apoi se dau la cuptor pana se rumenesc.
Se scot si se servesc dupa ce s-au racit un pic.