Bruschete Cu Ciuperci
articol scris de Acasasanatate blog sanatatea vine acasa
Bruschetele constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv.
Pentru aceste 12 portii de bruschete cu ciuperci aveti nevoie de: 6 ciuperci champignon, mici, 1 rosie mica, putin ulei de masline, sare, piper negru proaspat macinat, bagheta de paine din faina neagra sau integrala, cimbru uscat, branza cu putine grasimi, usturoi(cam 3-4 catei tocati marunt) si rapiditate
Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza (circa 20-30 de grame de branza degresata).
Legumele se spala, se taie marunt (am taiat ciupercile in felii mici, pentru ca ciupercile erau destul de mici). Legumele se amesteca si se pun peste feliile de paine. Se dau deoparte si se incalzeste cuptorul. Se bag bruschetele in cuptor, temperatura nu trebuie sa fie ridicata, focul va fi mediu. Vor sta cam 30 de minute in cuptor. Si se servesc reci.