contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bruschete Cu Branza, Legume Si Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga









O minunatie, sunt mai bune servite fierbinti
Varianta I :
6 felii de paine feliata
6 felii subtiri telemea de capra
2-3 rosii
oregano uscat si verde
busuioc proaspat
ulei de masline
ardei capia verde si rosu
Se pun ingredientele pe fiecare felie de paine in ordinea urmatoare : putin oregano tocat/o felie de branza subtire/rosii felii/oregano uscat/ ulei de masline/ ardei gras rondele/busuioc tocat/sucul de rosii scurs de la rosiile taiate. Ardeii si rosiile de preferat sa le taiem subtiri pentru a se patrunde mai bine.Se impacheteaza fiecare felie de paine in hartie de copt putin umezita si mototolita si se da la cuptor 15-20 minute. 

Varianta II :

3 rosii
ulei de masline
100 gr branza veche de oaie
2 catei de usturoi
oregano
sare, piper dupa gust
o bagheta

Rosiile taiate cubulete se amesteca cu usturoi pisat fin, ulei de masline, vegeta si oregano. Pe feliile de paine unse cu ulei de masline punem amestecul de rosii apoi branza rasa fin. Dam la cuptor pana se rumenesc. Putem unge paine cu o pensula de bucatarie sau pulverizam uleiul cu un recipient special. O alta varianta ar fi sa dati painea unsa cu ulei de masline la cuptor sa se rumeneasca si apoi le serviti cu rosii peste.