contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bruschete Cu Branza Edam Si Capsuni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


mal

Off, nici nu mai tin minte cand am facut aceste bruschete, anul trecut intr-o vreme :D , oricum. Ce imi amintesc insa, e ca mi-au placut mult.
Zilele astea am profitat de timpul liber si am bantuit prin folderele cu poze. M-am bucurat ca le-am gasit si am zis sa vi le  arat si voua . Mai ales ca sunt ata de simplu de facut.
Painea este facuta de mine dupa reteta de aici : (dar puteti folosi painea cu care sunteti obisnuiti )
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/03/paine-alba-rotundaby-adriana.html

si prajita in tigaia antiaderenta...(imi place gustul de ars, de aceea prefer tigaia :D  )

Tot in tigaie am perpelit si branza edam pe ambele parti si repede sa nu se topeasca de tot. Din tigaie am scos-o direct pe painea calda.
Am feliat cateva capsuni si le-am pus deasupra, apoi le-am nins cu putina sare si piper mozaic proaspat macitat. La final le-am stropit cu balsamic de zmeura si doi stropi de ulei din samburi de struguri.

Le-am servit la micul dejun, dar pot constitui o gustare fara prea mari probleme.(numa maine nu-i poimaine si apar capsunile :))...de fapt sunt pe tot parcursul anului in supermarketuri :)


Incercati !



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com