Bruschete Cu Ardei Copt Si Branza De Capra
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cu toate pregatirile de plecare, nu prea am mai avut timp de bucatareala, asa ca m-am fofilat de pe o zi pe alta cu cate o salata/supa/sandwich. Aseara am mesterit niste bruschete pe cat de easy-to-make pe atat de bune, asa ca va povestesc si voua ce si cum:
Am tocat 5 ardei copti din borcan, vreo 8 rosii cherry, 3 catei de usturoi si cateva fire de patrunjel si le-am amestecat cu sare & piper, ulei de masline si un pic de zeama de lamaie. Le-am asezat pe felii de paine si le-am rumenit in cuptor timp de 4-5 minute.
Apoi, pe post de "cireasa de pe tort" am asezat cateva felii de branza de capra pe fiecare bruscheta, si le-am mai lasat inca 2 minute la cuptor, cat sa inceapa branza sa se topeasca.
Buuuuuun, dom'ne, bun de tot :D