Brownie
Sursa Brownie
articol scris de naskwik blog anastassiacafe.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
pentru 18 portii
3 oua
130 gr. zahar
100 gr. unt moale
180 gr. faina
150 gr. lapte
200+50 gr. ciocolata
50 gr. nuca (la alegere,care va place mai mult)
1 vanile
1 praf de copt
Mod de preparare:
1. Se mixeaza ouale cu zaharul pana se albesc ca o crema.
2. Se adauga untul moale, 200 gr. de ciocolata topita in lapte fierbinte.
3. Faina cernuta cu praful de copt si vanilia, nucile si cele 50 gr. de ciocolata maruntite de marimea potrivita unui bob de fasole.
4. Compozitia obtinuta se imparte in forme pentru briose unse cu unt si infainate cu faina in prealabil, compozitia se portioneaza, lasand un sfert din forma libera pentru crescut.
5. Briosele se dau in cuptorul preaincalzit la 180 grade Celsius pentru 15 minute pe raftul din mijloc a cuptorului.
Este o reteta deosebita pentru ca veti simti toata savoarea ciocolatei si a nucilor intr-un brownie pufos si caldut ;)
Pofta buna !