contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Brownie Cu Nuci Si Mere Rase

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Daca nu ma insel desertul favorit al americanilor este brownie, sau negresa cum ii spunem noi. Exista foarte multe retete pentru aceasta prajitura, care si-a primit numele din cauza culorii maro inchis. Si pentru ca azi asteptam musafiri la o cafea, aceasta prajitura va merge perfect.

INGREDIENTE:

120 g ciocolata
100 g unt
120 g zahar
2 oua
2 linguri de apa
2 mere rase
1 lingurita scortisoara
150 g nuci – tocate grosolan si marunt
100 g faina
1 lingurita praf de copt
1 praf de sare
zahar pudra pentru tapetare

PREPARARE:

Se topeste ciocolata la bain-marie.

Intre timp frecam untul si zaharul, apoi adaugam ouale si 2 linguri de apa. Dupa ce le-am mixat bine le punem peste ciocolata si continuam sa amestecam cu un tel pana se ingroasa putin compozitia. In acest moment dam la o parte castronul si adaugam merele rase peste care am pus o lingurita de scortisoara. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia si adaugam faina in care am adaugat praful de copt si un praf de sare. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace 30-40 de minute la 170°C.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro