Brownie Clasic
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Ingrediente:
* 200 g de ciocolata neagra * 4 oua
* 125 g de unt * 150 g de zahar
* 80 g de faina * esenta de vanilie
* 100 g de nuci prajite si tocate mare
Mod de preparare:
Ciocolata rupta bucati, se pune intr-un vas pe baine-marie impreuna cu untul taiat cubulete. Se amesteca cu o spatula, pâna se topeste uniform. Nuca se da la cuptor sa se prajeasca putin, apoi se toaca in bucati potrivit de mari.
Folosind un mixer electric se bat ouale cu zaharul. Se mareste viteza pana devine o crema. Se adauga ciocolata racita putin, vanilia si faina Se amesteca la urma si cu nucile tocate.
Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se rastoarna compozitia. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se taie în patrate sau ce forme doriti...
O alta varianta aici... Brownie cu crema de branza si dulceata de visine.