Briose Maronii Cu Fulgi De Ciocolata Alba
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 40 minute
Cantitatate : 12 briose
Ingrediente
- 2 oua
- 100 gr zahar
- 50 gr unt, topit
- 200 ml lapte batut
- 1 lingurita esenta de rom
- 120 gr faina
- 50 gr cacao pudra
- 1 ½ lingurita praf de copt
- un praf de sare
- 100 gr fulgi de ciocolata alba
Ingrediente
- Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
- Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
- Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.