Briose De Ciocolata Cu Cocos Si Mot De Frisca Cu Ciocolata Si Bomboane M&ms
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 40 minute
Cantitate : 16 briose
Ingrediente
Pentru briose
- 70 gr unt
- 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&caspuni
- 1 ou
- 275 ml Caribbean Twist Shaken Pina Colada (bautura alcoolica carbogazoasa cu suc de ananas si nuca de cocos)
- 200 gr faina
- 20 gr pudra de cacao
- 80 gr zahar
- 2 lingurite zahar vanilat bourbon
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
Pentru decor
- 250 ml frisca lichida
- 60 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&portocale
- 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
- 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide
Preparare
- Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu Caribbean Twist Shaken Pina Colada si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.
- Pentru decor se topeste ciocolata la bain-marie apoi se pune deoparte si se lasa sa se raceasca putin.Intr-un vas se bate frisca apoi se incorporeaza ciocolata topita si racita.Frisca cu ciocolata se pune intr-un cornet de prajituri si se decoreaza briosele cu aceasta.La final se presara bomboane M&Ms peste briose si se servesc.