Briose Cu Zmeura Si Miez De Ciocolata
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
INGREDIENTE:
(pentru 6 bucati)
120 g faina + faina pentru tapetare forme
80 g zahar
1 plic zahar vanilat
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 ou
2 linguri smantana
2 linguri ulei+ ulei pentru tapetare forme
12 buc zmeura
6 cuburi ciocalata cu lapte
PREPARARE:
Pentru inceput amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si zaharul vanilat.
Batem oul spuma impreuna cu zaharul si smantana, apoi adaugam uleiul.
Incorporam apoi elementele solide. Turnam cate o lingura varfuita din aluat in forme. Punem bucatile de ciocolata si cate o zmeura rupta in bucatele in fiecare forma.
Acoperim apoi cu aluat ciocolata si zmeura. Punem cate o zmeura pe fiecare briosa si le dam la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 20 de minute.
Pofta buna!