Briose Cu Porumb
Sursa Briose cu Porumb
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Delicioase si usor de facut, a trebuit sa pleznesc cateva maini lacome care se intindeau dupa ele, ca sa am ce poza :p
Am amestecat intr-un bol 1 ceasca de faina, una de malai, una de ulei, una de porumb, 3 linguri de iaurt, 2 oua, un catel de usturoi, o jumatate de legatura de patrunjel si niste ardei iute si 1 lingurita de praf de copt. (carnivorii dintre voi pot sa adauge si cubulete de bacon rumenite - eu am luat-o pe calea mai vegetariana)
Am amestecat totul, si am mai pus si 100g de cheddar (sau cascaval, in lipsa de cheddar)
Vedeti - v-am zis ca e usor ;) Am turnat compozitia in tava pentru muffins, si in cuptorul incins cu ea (la foc mediu ;))
15 minute mai tarziu, briosele au crescut frumusel si s-au facut tare apetisante. V-am spus, de abia au apucat sa pozeze inainte de a fi devorate. Trebuie sa incercati - sunt grozave (si calde si reci, desi nu cred ca o sa apuce sa se raceasca :p)