contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Briose Cu Morcovi, Bacon Si Tarhon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


V-am mai spus ca iubesc tarhonul? Well, I do. Profit de orice scuza de a-l folosi. Daca ceva e cu tarhon, I'm hooked! Asa ca mi-am zis ca niste briose cu morcovi + cheddar + bacon + tarhon trebuie sa pice la marele fix. And I was soooo right! 


Ingrediente (pentru 12 briose)

  • 4 morcovi rasi
  • 3 oua
  • 100ml lapte
  • 100ml ulei de floarea soarelui
  • 200g faina
  • 100g branza cheddar rasa (dar merge si cascaval)
  • 100g bacon taiat marunt si rumenit
  • 1 legatura mica de tarhon, tocat marunt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare si piper proaspat macinat


Toate ingredientele se amesteca intr-un bol mare si apoi compozitia se toarna in tava de briose (sau intr-o tava dreptunghiulara, pentru varianta extra-speedy). Briosele se coc la 180 grade vreo 20 de minute, pana li se ridica motzul si se fac aurii si frumoase (faceti testul cu scobitoarea to make sure).

Pam-pam!

 


Asta-i tot! Inchei repede povestea, ca m-asteapta briosele calde!


Articol recomandat de leblogpiquant.blogspot.com