Briose Cu Fulgi De Ciocolata
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 40 minute
Cantitate : 12-16 briose
Ingrediente
- 200 gr faina
- 1 plic (50 gr) pudding de frisca
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
- 2 oua
- 100 gr zahar
- 100 gr unt, topit
- 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
- 75 gr fulgi de ciocolata
- 4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt
Preparare
- Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
- Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina Colada.Inglobeaza ingredientele uscate urmate fulgii de ciocolata.
- Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.