Briose Cu Fructe Confiate Si Migdale
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
2 cani faina1/4 cana zahar brun
1 1/2 cana iaurt
1 lg miere
1 lgt esenta de vanilie
1 lgt drojdie
1 ou
fructe confiate
migdale intregi
............................
miere de salcam pentru decor
Mod de preparare:
1. Amestecati faina cu drojdia.2. Puneti si restul ingredientelor (in afara de fructele confiate si migdale) si omogenizati bine.
3. Lasati aluatul la dospit 15-30 min.
4. Turnati compozitia in forme (daca le vreti mai mari umpleti formele)
5. Puneti fructe confiate deasupra in fiecare forma, si introduceti in mijloc cate o migdala!
6. Dati la cuptor la 200 °C timp de 55 min, sau pana vedeti ca s-au rumenit putin.
7. Dupa ce ati scos de la cuptor puneti pe fiecare briosa miere de salcam!
Pofta Buna!