Briose Cu Ciocolata Cu Crema De Portocale, Lichior De Cocos Si Bomboane M&ms
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 40 minute
Cantitate : 12 briose
Ingrediente
- 50 gr unt
- 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
- 1 ou
- 250 ml lichior de cocos
- 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
- 200 gr faina
- 80 gr zahar
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
- 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
- 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide
Preparare
- Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.
- Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.