Briose Black&white
Sursa Briose Black&White
articol scris de ely.sium blog alexasflavours.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
Pentru aluatul de ciocolata alba:- 125 g faina
- 75 g zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 1/3 lingurite bicarbonat de sodiu alimentar
- 100 g ciocolata alba
- 100 ml lapte
- 1 ou
- 50g unt
- esenta de vanilie
- stafide(optional)
Pentru aluatul de ciocolata neagra:
Folosim aceleasi ingrediente si cantitati insa inlocuim 3-4 linguri de faina cu 3-4 linguri de cacao , 150 g ciocolata alba cu 100 g ciocolata neagra si esenta de vanilie cu esenta de rom.
Preparare:
Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul.
Topim untul si bucatile de ciocolata alba.
Separat amestecam oul cu zaharul, esenta de vanilie , laptele, ciocolata si untul dupa care incorporam amestecul de faina si prafuri, amestecand pana cand se obtine un aluat omogen.
La fel se procedeaza si cu aluatul de ciocolata neagra.
Se umplu formele de copt ca in imaginea urmatoare:
Eu am pus si cateva stafide deasupra.
Se dau la copt 20 de minute la foc mediu .