contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Briose Aperitiv Cu Ciuperci Si Porumb

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Reteta de la Cori, dar putin modificata. 
N-am avut hribi, nici parmezan si am adaugat porumb. 
Au iesit delicioase! 

Ingredientele mele: 
*100 g ciuperci 
* 50 g cascaval + inca putin de pus deasupra 
* 2 oua intregi 
* 50 g porumb 
 * 3 linguri de smantana 
* cateva fire de usturoi verde 
* cateva fire de patrunjel 
* sare si piper dupa gust 
* 120 g faina 
* 1/2 lingurita praf de copt 

Intr-un bol am amestecat ciupercile, cascavalul ras, ouale, proumbul, smantana, firele de usturoi si patrunjel tocate marunt. 
Am condimentat cu sare si piper. 
Apoi am adaugat faina cernuta impreuna cu praful de copt. 
Am portionat aluatul in tava de briose si am presarat putin cascaval ras.
Am dat la cuptorul preincalzit pentru 20 min la foc mediu spre mic.