Branzoaice
Sursa Branzoaice

articol scris de NELA blog undulcearomat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

500 gr faina
3 oua
o cana de lapte
o jumate de cub de drojdie
o jumate de cana de ulei
Umplutura
300 gr branza dulce
un galbenus
100 gr zahar
1 galbenus de ou pentru uns
Se framanta coca ,se lasa la dospit o jumate de ora .
Umplutura :se amesteca branza cu galbenusul si zaharul .
Dupa ce s-a dospit coca luam cate o bila din coca ,o intindem (patrata trebuie sa fie )in mijloc punem o lingura de umplutura si o impachetam ca pe plic ,si asa facem pana se termina coca .
Le asezam in tava , le ungem cu un galbenus de ou .Se coc la 180 de grade .Dupa ce s-au copt le dam pe deasupra cu un sirop de zahar sau cu miere diluata cu apa .

