Branzica De Caju (raw Vegan) Cu Cimbru Verde

articol scris de Delicioasa blog delicioasa.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Happy vegan wednesday! Joaca de-a raw continua



250 g caju, pastrate in apa rece (peste noapte)
120 ml apa rece + 3 lg ulei de masline + 50 – 60 ml suc de lamaie + 2 catei usturoi
sare, piper proaspat macinat
frunzulite de cimbru verde (6-7 ramurele)
Amestecam in blender caju, apa rece, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, frunzulite de cimbru, sare, piper, pana obtinem o crema densa. Verificam gustul, asezonam. Daca este nevoie, putem adauga mai multa lamaie. Punem crema astfel obtinuta la scurs (intr-un tifon, strecuratoare densa, panza), peste noapte, la frigider.
Transferam branzica intr-un castronel, verificam gustul. Daca este nevoie, mai adaugam sare, piper, cimbru verde.
Delicioasa!
delicioasa.com
Related posts:
- Risotto de grau cu loboda si usturoi verde
- Curcan cu apio, praz si cimbru verde
- Pui copt cu usturoi si cimbru verde & cartofi crocanti, aurii
- Cod cu sparanghel, rosii cherry si cimbru verde