contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Branza Topita De Casa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Daca tot suntem la capitolul micul dejun, astazi vin cu branza topita de casa.


Ideea a venit de la faptul ca am aflat din ce se face branza topita din comert. M-am pus si am cautat o reteta de casa. Am si gasit, si am adaptat-o cerintelor familiei mele :-)))).
Am amestecat bine 500ml de chefir de casa cu 100ml de smantana dulce. Am pus o bucata mai mare de tifon deasupra unui castron, am turnat amestecul de chefir si am legat tifonul. Cu ajutorul unei lingure de lemn l-am agatat deasupra castronului ca sa iasa apa, si am pus totul in frigider. Cand nu mai picura (nu mai gasim apa in castron, aprox. dupa 1-2 zi), am scos branza din tifon. Am condimentat-o cu sare si leurda sau masline, boia, usturoi, etc.
Noua ne place, mai ales cu leurda :-)))).
Dar abia astept sa am marar in ghiveci :-)))).


Articol recomandat de prajiturireka.blogspot.com