Branza Pufoasa De Caju
Sursa Branza pufoasa de caju
articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Si-am descoperit secretul unei branze pufoase si cremoase: nucile grase precum macadamia sau braziliene. Dau o textura aerata si fina cremei pe care noi o numim branzica, dupa surata ei originala din lapte de vaca. Reteta e simplisima, se face rapid si toata ideea e sa aveti un blender puternic (peste 800W) caci el va ajuta sa maruntiti bine nucile si sa aveti o crema omogena.
Branza pufoasa de caju
-
1 cana nuca de caju cruda, hidratata peste noapte in apa rece
-
1/2 cana nuci braziliene crude/nuci macadamia crude, hidratate peste noapte in apa rece
-
apa cat sa le acopere in blender de un sfert
-
1 catel de usturoi
-
1 ceapa verde mare
-
1 lg fulgi de drojdie
-
sare
Toate ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana la perfecta omogenizare. Se da branzica la rece pt cateva ore. Se serveste pe paine, cu legume etc.