Branza Fondue Cu Paine De Casa Si Usturoi
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Stiti cat de mult imi place branza, nu? Ei bine au aflat si prietenii de la Delaco, si mi-au facut un
cadou gustos de sarbatori, un produs nou, delicios din care daca ai gustat o data esti cucerit. Cel putin eu care sunt pana in maduva oaselor Este ambalat intr-un vas de ceramica adorabil si se prepara foarte usor, doar 20 de minute in cuptorul cu gaz si-i gata. E perfect pentru vizitele nocturne ale prietenilor. ;)
Cu ce servim asa bunatate? Pai sa va spun, cu paine, cu legume sau cu fructe.
Noi am ales sa servim cu pita buna, proaspata, pusa pe gratar cu o țâră de ulei de masline si-apoi unsa cu usturoi. Merge "ca uns". Nu uitati s-a stingeti totul cu-n paharel de vin sau bere. :)
Enjoy!
Enjoy!