Branza De Vaci Cu Maioneza
articol scris de kata0587 blog bucatarie-usoara.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de:
500g branza vaci
3 oua fierte si unul crud
sare
piper
o ceapa mica
ulei
mustar
3 oua fierte si unul crud
sare
piper
o ceapa mica
ulei
mustar
Mod de preparare:
Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca cu branza de vaci bine framantata.
Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare.
Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare.
Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.