Bounty
Sursa Bounty
articol scris de alexa blog bunatati-delicatese.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
130 gr zahar
75 gr unt
300 gr frisca lichida
300 gr fulgi de nuca de cocos
2 plicuri glazura cuvertura dr. Oetker
75 gr unt
300 gr frisca lichida
300 gr fulgi de nuca de cocos
2 plicuri glazura cuvertura dr. Oetker
Untul, frisca si zaharul se pun pe foc cca 5-10 min pana se topeste zaharul, amestecand in continuu.
Dam cratita la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos
intindem pe o folie de aluminiu cu ajutorul unei spatule un dreptunghi cam de 1,5 - 2 cm inaltime, pe care il lasam cam 30 de minute la rece sa prinda consistentadupa care il taiem in fasii cam de 2 cm latime si 4 lungime si modelam fiecare fasie ca sa ia forma unui bastonas.
Le dam la congelator cca o ora chiar doua, apoi incalzim glazura conform instructiunilor de pe plic, apoi luam fiecare bastonas cu ajutorul a doua furculite si-l cufundam in glazura, apoi il punem la uscat
Se dau din nou la rece cateva ore, apoi servim.