Bounty Bars
Sursa Bounty bars
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Ingrediente
- 200 gr nuca de cocos
- 100 gr lapte parf
- 50 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
- 300 gr lapte condensat
- 200 gr ciocolata cu lapte
- 200 gr ciocolata amaruie
Preparare
- Intr-un vas amesteca nuca de cocos cu laptele parf si zaharul pudra.Adauga laptele condesat si amesteca bine pana se obtine o pasta potrivita,nici tare dar nici maole.Fa din aceasta pasta forme de care doresti apoi da formele la congelator 15 minute.
- Intre timp topeste cele doua tipuri de ciocolata impreuna la bain-marie.Dupa cele 15 minute, scoate formele de la rece si da-le prin ciocolata topita.Da formele la rece pana cand se intareste ciocolata.