Bouillabaise Cu Spanac
Sursa bouillabaise cu spanac
articol scris de nawal blog gastronomia-marocana.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
* 2 linguri ulei de masline
* 1 ceapa ,tocata marunt
* 400 g cartofi noi, taiati cuburi
* 4 catei de usturoi
* cateva fire de sofran
* 1.5 l supa de pui sau de legume
* 125g frunze de spanac
* 6 oua
* sare si piper
* 2 linguri ulei de masline
* 1 ceapa ,tocata marunt
* 400 g cartofi noi, taiati cuburi
* 4 catei de usturoi
* cateva fire de sofran
* 1.5 l supa de pui sau de legume
* 125g frunze de spanac
* 6 oua
* sare si piper
Mod de preparare:
se incalzeste uleiul intro o cratita mai adanca,apoi se adauga ceapa,cand devine translucida, se adauga cuburile de cartofi si usturoiul,se lasa pe aragaz 5 minute la foc potrivit, amestecand frecvent.
se incalzeste uleiul intro o cratita mai adanca,apoi se adauga ceapa,cand devine translucida, se adauga cuburile de cartofi si usturoiul,se lasa pe aragaz 5 minute la foc potrivit, amestecand frecvent.
se adauga firele de sofran si supa,se condimenteaza cu sare si piper, se lasa totul sa ajunga la temperatura de fierbere,apoi se acopera si se lasa sa bolboroseasca pe aragaz inca 15 min.se pune si frunzele de spanac.
dupa 5 min se pot transfera legumele fierte din supa in bolurile pentru servit . in lichidul fierbinte ramas se fierbe ouale, lasand suficient spatiu intre ele .
cand ouale s-au fiert, se transfera in boluri folosind o spumiera se adauga supa, se serveste cu felii de paina( eu l-am servit cu pizza)
cand ouale s-au fiert, se transfera in boluri folosind o spumiera se adauga supa, se serveste cu felii de paina( eu l-am servit cu pizza)
Pofta Buna شهية طيبة