Bors Din Carne De Porc Cu Oase Date La Fum
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 kg de carne de porc cu oase date la fum
1 praz
1 morcov
o bucata de telina
2 linguri cu varf de pasta de ardei
500 ml suc de rosii
bors
200 g mazare
leustean
Se pune carnea la fiert in apa rece.
Cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul.
Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba.
Cand este fiarta punem pasta de ardei.
Punem si cartofii (pe care am uitat sa-i pun in poza de inceput).
De asemenea punem sucul de rosii si lasam sa fiarba 10 minute.
Apoi punem borsul si-l lasam sa fiarba.
Stingem ciorba si punem leusteanul uscat.