contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors Din Carne De Porc Cu Oase Date La Fum

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

 

STA51134-0

 

 

1 kg de carne de porc cu oase date la fum

1 praz

1 morcov

o bucata de telina

2 linguri cu varf de pasta de ardei

500 ml suc de rosii

bors

200 g mazare

leustean

 

 

STA51008-1

 

 

Se pune carnea la fiert in apa rece.

STA51010-2

Cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul.

STA51013-3

Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba.

STA51032-4

Cand este fiarta punem pasta de ardei.

STA51033-5

Punem si cartofii (pe care am uitat sa-i pun in poza de inceput).

STA51037-6

De asemenea punem sucul de rosii si lasam sa fiarba 10 minute.

STA51041-7

Apoi punem borsul si-l lasam sa fiarba.

STA51044-8

Stingem ciorba si punem leusteanul uscat.

STA51046-9