contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Sfecla

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

STA50699-0

 

1 sfecla rosie

2 morcovi

1 telina

ceapa

ulei ca sa poti praji zarzavatul

1 ardei gras (eu am pasta de ardei)

suc de rosii

leustean verde sau uscat (eu am uscat)

bors cat doreste fiecare

200ml de smantana

sare

3 cubulete Knorr de vita

2 lingurite Secretul gustului cu 10 legume

 

Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte.

STA50632-1

Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt,se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi si se calesc pana se inmoaie.

STA50635-2

Se adauga apa calda si se lasa sa fiarba, la foc mic 15 minute, dupa care se pune sfecla cubulete. Se lasa sa fiarba 25 de minute, se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si se mai lasa pe foc 10 minute. Se pun cele 3 cuburi Knorr si cele 2 lingurite de secretul gustului. Se acreste dupa dorinta fiecaruia.

STA50653-3

Se pune leusteanul.

STA50654-4

Se adauga sarea si se stinge. Se drege cu smantana.

STA50656-5

STA50701-6