contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

STA50684-0

 

 

1/2 pui de tara

1 praz mare

2 morcovi

1 telina medie

1 lingura pasta de ardei

3 pumni de orez

suc de rosii ( fiecare pune cat ii place)

bors ( eu pun 1l de bors)

verdeata ( eu pun leustean uscat)

 

 

STA50616-1

 

 

Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta ( spumiera). O mai lasam sa fiarba 20 de minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba 20 minute.

STA50623-2

Apoi punem telina data prin razatoarea mica si o lasam sa fiarba si pe ea pana e aproape gata.

STA50630-3

Apoi punem prazul taiat patratele si-l lasam sa fiarba nu prea mult pentru ca fierbe repede.

STA50634-4

Punem apoi lingura de ardei.

STA50644-5

Punem cei 3 pumni de orez si lasam sa fiarba 10 minute.

STA50640-6

La sfarsit punem sucul de rosii si mai lasam sa fiarba vreo 5 minute.

STA50650-7

Apoi turnam borsul.

STA50655-8

Cand fierbe borsul, stingem borsul si punem leusteanul uscat sau ce verdeata vreti.

STA50663-9