Bors De Pui
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
1/2 pui de tara
1 praz mare
2 morcovi
1 telina medie
1 lingura pasta de ardei
3 pumni de orez
suc de rosii ( fiecare pune cat ii place)
bors ( eu pun 1l de bors)
verdeata ( eu pun leustean uscat)
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta ( spumiera). O mai lasam sa fiarba 20 de minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba 20 minute.
Apoi punem telina data prin razatoarea mica si o lasam sa fiarba si pe ea pana e aproape gata.
Apoi punem prazul taiat patratele si-l lasam sa fiarba nu prea mult pentru ca fierbe repede.
Punem apoi lingura de ardei.
Punem cei 3 pumni de orez si lasam sa fiarba 10 minute.
La sfarsit punem sucul de rosii si mai lasam sa fiarba vreo 5 minute.
Apoi turnam borsul.
Cand fierbe borsul, stingem borsul si punem leusteanul uscat sau ce verdeata vreti.