Bors De Primavara
Sursa BORS DE PRIMAVARA
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
1h (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 cartofi noi 1 radacina morcov 1 radacina pastarnac 1 radacina telina 1 radacina patrunjel 2 legaturi loboda 1 legatura spanac 2 cepe verzi 1 usturoi verde 1 legatura leustean 1 verdeata(legatura patrunjel,marar,hasmatzuchi) 5 linguri ulei 1 0u, 2 linguri faina amantana 1/2 l bors acru
Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle,apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga pe rand: loboda, spanacul, leuteanul.Se adauga borsul si fidelutele obtinute astfel: din oul batut cu faina se face o omleta care dupa racire se taie marunt,sub forma de taitei.Se da un clocot,se presara verdeata,se drege cu smantana.
Sursa:gustos.ro