contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Praz

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

STA50070-0

 

4 fire mari de praz

1 morcov destul de mare

1/2 telina potrivita

1/2 ardei gras

2 cartofi potriviti

suc de rosii dupa dorinta fiecaruia (vorbesc de cantitate)

bors dupa dorinta fiecaruia (vorbesc de cantitate)

2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume

2 cuburi Knorr de pui

sare

leustean (eu am leustean de mai uscat)

 

Se curata toate zarzavaturile.

STA50040-1

Se dau prin razatoarea mica telina si morcovul, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece.

STA50045-2

Se taie prazul marunt.

STA50048-3

Cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si cand prazul s-a muiat se pun cartofii. Dupa 15 minute se pune sucul de rosii si se mai lasa 5 minute.

STA50051-4

Apoi se pune borsul, cele 2 lingurite de secretul gustului, sarea si cele 2 cubulete de Knorr.

STA50053-5

Se lasa sa fiarba putin de tot cu borsul, dupa care se stinge si se pune leusteanul.

STA50056-6