Bors De Praz
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
4 fire mari de praz
1 morcov destul de mare
1/2 telina potrivita
1/2 ardei gras
2 cartofi potriviti
suc de rosii dupa dorinta fiecaruia (vorbesc de cantitate)
bors dupa dorinta fiecaruia (vorbesc de cantitate)
2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume
2 cuburi Knorr de pui
sare
leustean (eu am leustean de mai uscat)
Se curata toate zarzavaturile.
Se dau prin razatoarea mica telina si morcovul, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece.
Se taie prazul marunt.
Cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si cand prazul s-a muiat se pun cartofii. Dupa 15 minute se pune sucul de rosii si se mai lasa 5 minute.
Apoi se pune borsul, cele 2 lingurite de secretul gustului, sarea si cele 2 cubulete de Knorr.
Se lasa sa fiarba putin de tot cu borsul, dupa care se stinge si se pune leusteanul.