contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Borsul de peste  este bun si racoritor, plin de legume  si sanatos!
De regula, atunci cind pregatesc pestele, capul si coada  le  ambalez special , tocmai pentru a face un bors !
In kukta pun la fiert legumele : morcov, patrunjel, rosii, ceapa  (verde daca este), mazare, ardei gras verde, ardei gras rosu si sare. In 20-25 de minute sint fierte foarte bine. Dupa asta se, rastoarna intr-o oala,  se pune capul si coada pestelui  si, odata cu ele , o mina de orez si se da in clocot. Cind clocoteste bine, se dauga si   borsul infierbintat si se lasa la fiert. In total, de cind se pune orezul, mai trebuie sa fiarba circa 25  de minute.
Se ia de  pe  foc si se  aromeaza cu patrunjel si leustean  verde, tocat marunt. Se  acopera cu capac  sa se  infoaie orezul , cam 15 minute. Se serveste cu  ardei iute alaturi !


Articol recomandat de danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com