contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Peste (somon)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este unul din cele mai bune borsuri de peste. Absolut senational!
Il facem cu tacim de somon, care are in principal capul si coada si este foarte ieftin.

Mai inii pregatesc baza din legume:
pun la fiert in circa 2 litri de apa o ceapa mare tocata, morcov, patrunjel, telina, si se fierb cam 20 de minute. Apoi pun si pestele bine spalat si frecat cu sare si un cartof cuburi. Dupa vrea 10 minute am mai pus zarzavat de ciorba (din cel cu mult leustean, facut asta toamna) si gogosari de la borcan.
Dupa ce mai fierb 5 minute, pun si marar uscat, 2 cani de bors de casa, o cana cu suc de rosii, cimbru.
Potrivesc de sare si daca e totul fiert- Pofta buna!

De multe ori am pus in bors lapti si icre, care sunt nemaipomenite.