Bors De Oase De Porc
Sursa Bors de oase de porc
articol scris de Nonatrif blog nonatrif.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 400 g oase de porc cu putina carne pe ele
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 bucata telina
- patrunjel sau leustean
- 1 lingura bulion
- 300 - 400 ml bors de casa
- sare
- piper
- boia
Mod preparare
Oasele de porc se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare, indepartandu-li-se spuma, din cand in cand. Legumele se curate si se toaca: ceapa solzisori, cartofii cubulete iar morcovul si telina julien. Dupa 45 de minute de fiert oasele, se adauga in oala legumele. Dupa ce au fiert si legumele se adauga bulionul, piperul, borsul de casa si boiaua si se mai lasa 15 minute. Se trage oala de ciorba de pe foc si se adauga patrunjelul/leusteanul tocat marunt.
Oasele de porc se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare, indepartandu-li-se spuma, din cand in cand. Legumele se curate si se toaca: ceapa solzisori, cartofii cubulete iar morcovul si telina julien. Dupa 45 de minute de fiert oasele, se adauga in oala legumele. Dupa ce au fiert si legumele se adauga bulionul, piperul, borsul de casa si boiaua si se mai lasa 15 minute. Se trage oala de ciorba de pe foc si se adauga patrunjelul/leusteanul tocat marunt.