Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Bors de oaie cu tarhon
Iti trebuie:
1,5-2 kg carne de oaie(cu os)
50 ml ulei
50 ml otet
2 morcovi
2 cepe
1 radacina pastarnac
1/2 telina
1 ardei iute
1 legatura tarhon verde
2 linguri orez
sare,piper
Pregatesti asa:Tai carnea bucati,o speli si o lasi la scurs,dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei,pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet,torni apoi peste carne 4 L de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.Dupa 10-15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.Lasi totul pe foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.Adaugi 5 lingurite de Delokt Bors Magic cu verdeturi.Lasi sa mai dea cateva clocote,opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.