contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Oaie Cu Tarhon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Bors de oaie cu tarhon

Iti trebuie:
  • 1,5-2 kg carne de oaie(cu os)
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura tarhon verde
  • 2 linguri orez
  • sare,piper
Pregatesti asa:Tai carnea bucati,o speli si o lasi la scurs,dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei,pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet,torni apoi peste carne 4 L de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.Dupa 10-15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.Lasi totul pe foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.Adaugi 5 lingurite de Delokt Bors Magic cu verdeturi.Lasi sa mai dea cateva clocote,opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.

Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Author:FdX