Borş De Legume
Sursa Borş de legume
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Astazi am facut un bors delicios de legume, perfect pentru post. Am combinat multe legume care ne plac noua si a iesit foarte consistent si gustos.
Am folosit:
Am folosit:
- 1 praz, 200 gr legume congelate (fasole galbena, fasole verde, porumb, mazare, morcov, ardei), 1 telina mica, 1/2 ardei rosu, 2 linguri de bors la plic, 1 cub concentrat de legume, 3 linguri de sos de rosii, sare, patrunjel, 4 linguri de orez.
Am calit legumele congelate si telina taiata marunt in 2 linguri de ulei. Am adaugat 2 pahare cu apa si cubul concentrat.
Am lasat sa fiarba aproximativ 25 de minute, apoi am adaugat prazul taiat rondele, ardeiul rosu taiat si inca 2 pahare cu apa.
Cand prazul a fiert am adaugat sosul de rosii, orezul, sare si bors.
Am mai lasat 10 minute, apoi am adaugat patrunjelul tocat marunt si am oprit focul.
E un bors tare bun mai ales in zilele de post!