contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Ciuperci Cu File De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu-i ca borsul lipovinesc facut ...undeva in delta insa e destul de light si foarte bun la gust. Nu dureaza mult de facut si e o delicatesa pentru o cina in doi sau...la o dieta. Imi place ca are gust a bors dar in acelasi timp nu e gras si este oarecum exotic. Iata reteta:
- 600 gr file de peste
- 250 gr ciuperci de care va vin la indemana
- ceava legume (o ceapa mica, o jumatate de morcov, o felie groasa de telina si o jumatate de radacina de patrunjel)
- 100 ml suc de rosii
- 50 gr zarzavat de iarna
- 300 ml bors de casa
- 50 gr orez
- 20 ml untura de peste topita
- cateva fire de patrunjel proaspat
- sare si piper dupa gust
In untura topita caliti legumele taiate marunt si zarzavatul peste care adaugati apa clocotita. Dupa 20 minute adaugati ciupercile taiate mic. Lasati sa fiarba ciupercile inca 10 minute si adaugati orezul, sucul de rosii si borsul. Adaugati patrunjelul, condimentati si mai fierbeti inca 20 de minute. E gata. Serviti fierbinte cu piper proaspat macinat. Foarte bun!





Articol recomandat de lopfras.blogspot.com