Bors Cu Zdrentze
Sursa BORS CU ZDRENTZE
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
1h30min (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 PULPE 1 ceapa,radacinoase(morcov, patrunjel, pastarnac, telina) 4 legaturi loboda 1 legatura spanac, 1 legatura ceapa verde 1 legatura leustean 2 linguri ulei patrunjel, marar Zdrentze un ou,3 linguri faina, 2 linguri ulei smantana
Mod de preparare: Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele. In alta oala, se pun la fiert in apa clocotita zarzavaturile tocate marunt: loboda, spanacul, ceapa verde ,2 linguri ulei, leusteanul. Cand carnea este fiarta, se strecoara supa si se adauga in supa de zarzavat.Se fierb impreuna 5 minute si e adauga zdrentzele in ploaie. Zdrentze: bati oul cu sare si ulei, adaugi faina, obtii o compozitie ca de clatita. Torni in fir subtire sau cu lingura in supa.Adaugi bors de acru, dai un clocot, presari cu marar si patrunjel. Servesti cu smantana Poti face acest bors de post(fara supa de carne)
Sursa:gustos.ro