contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bombonele Cu Cocos Si Ciocolata

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cu dragoste, de Dragobete...

Reteta este cea a bomboanelor Raffaello.
* 250 g lapte praf
* 100 g zahar pudra
* 50 g nuca de cocos
* 100 g unt
* 1 lingura frisca lichida
* 50 g ciocolata amaruie
Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.
Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.
Topim ciocolata amaruie, la microunde sau la bain-marine.
Formele in care vom face bomboanele, (in cazul meu hartiute pentru bomboane si un suport pentru bomboane dintr-o cutie de bomboane Milka. :)) ) se pensuleaza de cateva ori cu ciocolata topita. Dupa fiecare pensulare se baga formele la congelator, pentru cateva minute.
Dupa ce-am terminat aceasta operatiune, umplem formele cu compozitia cu cocos si dam din nou la congelator pana la intarirea completa.
Desi am avut ajutoare la pictat hartiutele :))

la un moment dat m-am plictisit si am modelat bilute din compozitie, pe care le-am tavalit apoi prin nuca de cocos.

Iubiti-va mult dragii mei! :)



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com