Bomboane Rocher Si Tea Party
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
100 g migdale tocate
3 linguri zahar
1 lingura zahar pudra
50 g ciocolata amaruie
50 g ciocolata cu lapte
Cuptorul se incalzeste la 180 grade.
Intr-o vas am pus 3 linguri zahar si 2 linguri apa si am lasat la foc
mic pana zaharul s-a topit si siropul s-a legat. Siropul l-am pus peste migdalele
tocate si am amestecat.
Ajutandu-ma de doua lingurite am format gramajoare de migdale, pe care
le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie. Gramajoarele le-am pudrat cu zahar pudra si
am dat tava la cuptor pentru 5 minute.
Ciocolata am rupt-o bucati si am
topit-o la microunde. Cand migdalele s-au copt am luat fiecare
gramajoara si am „tavalit-o” prin ciocolata. Cu o furculita am pus bomboanele
pe o farfurie in care am pus hartie de copt. Am dat bomboanele la frigider
pentru cateva minute, apoi le-am mancat cu mare pofta!
Simplu si absolut delicios!!
Va invit la o ceasca de cea si o bombonica!!