contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bomboane Din Caise Deshidratate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:
(Pentru 20 bucati)

200 g caise deshidratate
sucul de la doua portocale
3 linguri cognac
5 linguri zahar pudra
100 g fulgi de migdale
70 g nuca de cocos

Pentru topping

70 g nuca de cocos
70 g nuca macinata

PREPARARE:

Punem la inmuiat caisele peste noapte, in sucul de portocala si cognac.

A doua zi le tocam marunt, le amestecam cu zaharul, nuca de cocos si fulgii de migdale macinati, pana se omogenizeaza compozitia.
Formam in maini bilute pe care le tavalim prin nuca de cocos sau prin nuca macinata.

Le servim imediat, dar le putem si pastra la rece cateva zile.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook