Bomboane Bounty
Sursa Bomboane Bounty
articol scris de sisterskitchen blog 2sisterskitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Vă place Bounty ? Noi nu-l putem refuza niciodată! Aşa că am ales să facem nişte bomboane după reţeta Bounty Bars a Laurei Adamache şi vă spunem sigur că a fost o alegere bună!
Ingrediente (15 buc)
85 gr zahăr
50 gr unt
200 gr frişcă lichidă
200 gr fulgi de nucă de cocos
300 gr ciocolată cu lapte
1. Punem pe foc untul, frişca şi zahărul până se topeşte zahărul .
2. Luăm cratiţa de pe foc şi adăugăm nuca de cocos.
4.Scoatem compoziţia şi formăm biluţe de mărimea unei nuci.
Dacă ne grăbim să le servim le lăsăm la rece doar 1 ora, altfel se pot lăsa peste noapte la rece şi
îmbrăca în ciocolată a doua zi.
îmbrăca în ciocolată a doua zi.
5.Topim ciocolata la bain marie, luăm câte o bomboană şi o''înecăm'' în ciocolată dar cu grijă pentru că
aluatul nefiind foarte tare se pot rupe.
Le scoatem pe un grătar, le lăsăm puţin şi gata... sunt numai bune de savurat! aluatul nefiind foarte tare se pot rupe.
Enjoy!