contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Boccelute Din Porc Umplute Cu Carne De Carnati

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente pentru 2 portii:
* 2 cotlete de porc de 150-200 g fiecare
* 200 gr de carne de carnati
* 100 g ciuperci           * 1 ceapa
* 1 buchet de patrunjel          * vin alb
* sare      * piper        * boia dulce
* cartofi          * 1 fir ceapa verde

 



Mod de preparare:
Alegem doua cotlete de porc fara os de cca 150 de gr fiecare, cat mai rotunde. Pe un tocator, batem carnea ca pe un snitel. Se pune folie de plastic, apoi felia de carne si se acopera cu alta folie. Acesta folie va ajuta ca sa nu se strice fibra si sa nu se rupa sau sa se faca gauri. Se bate cat de subtire putem, dand o forma cat mai rotunda. Se sareaza, se piperaeaza si se unge cu mustar pentru fragezime.


Pentru umplutura, avem nevoie de carnati proaspeti si afumati. Poate va amintiti de retelele Rosii umplute cu carne de carnati si Rulada din cartofi cu sos Gorgonzola, in care am folosit la fel umplutura de carnati. Carnea se scoate din mat. Ciupercile si ceapa se taie marunt. Impreuna cu carnea, se distuie in putin ulei si apa, pana scade zeama. Se condimenteaza dupa caz, in functie de cat de condimentata este carnea de carnati. Se imparte compozitia in doua si se umplu cele doua cotlete. Se strange cat mai strans, ca o bocceluta, si ca sa nu se desfaca se leaga cu fire de ceapa verde.


Se ung cu ulei si se mai condimenteaza. Se aseaza in vasul pentru cuptor. De jur imprejur se pun cartofi feliati in sferturi. Se adauga apa, ulei si vin, apoi se dau la cuptor. Pofta buna!



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com