contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Blogul Lunii Noiembrie - 2012

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Astazi va prezint blogul - La cucina di Any. Desi noua în blogosfera, o stiu pe Any de cîtiva ani buni din forumuri. La scurt timp dupa ce am cunoscut-o am îndragit-o mult. A devenit una dintre muzele mele. As spune Muza Muzelor, pentru ca m-am inspirat dupa o grmada din retetele ei, iar multe altele le-am facut si le fac înca exact ca la carte, le respect pas cu pas. În afara faptului ca prepara multe retete simple, care stiti bine sînt exact pe placul meu, creeaza meniuri diverse si diversificate, bogate, colorate, minunate si le aranjeaza, le decoreaza si asorteaza cu atîta drag... îsi rasfata familia si prietenii cum putini o fac! Aici gasiti cîteva exemple: Ziua de nastere a sotului, a tatalui, prînzul de Pasti, o cina cu prietenii si sigur veti mai gasi multe altele si de acum încolo. 

De curînd a pregatit  o supa crema de dovleac, care trebuie încercata! Supa de dovleac e una dintre favoritele mele. De fapt cred ca ocupa primul loc. Astazi o voi servi si eu, daca tot am scobit dovleacul de Halloween :)


Una dintre retetele cele simple de care pomeneam, si care o fac destul de des este carne cu cartofi si ceapa. O reteta care va intra în patrimoniul familiei. Denise o adora în mod special!


O alta delicatesa, pastele cu somon, o reteta rapida si delicioasa, este prima reteta cu care Any a "intrat" în bucataria mea si a cucerit toti membrii familei. Iar lista continua cu Paste cu somon & paste cu calamari, creveti si midii, Cheesecake cu Gorgonzola, Paste cu dovleac, si, si, si. 

Any, multumesc pentru inspiratie. 
Cu siguranta voi încerca cel putin 
înca 1001 retete de pe blogul tau!