contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Blogul Lunii Aprilie - 2013

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dulcegarii culinare, un blog care doream sa vi-l prezint mai dedemult. Chiar daca de o bucata buna de timp autoarea nu mai scrie pe acest blog,  trec cînd si cînd pe acolo, cu speranta ca poate cîndva, Antonina,  îsi va relua activitatea. Mi-e dor de scrierile minunate, amuzante (un umor deosebit are fata asta! ), originale, inconfundabile si imaginile frumoase care exprima voiosie, viata, multa culoare si dragoste pentru detaliu. 
În afara retetelor minunate si de toate felurile, pe blogul Antoninei veti gasi o multime de imagini însotite de articole informative - de la concursuri, cine regale, întîlniri, organizari, o multime de evenimente.
Rasfoind printre dulcegarii, am ales una care îi reprezinta blogul în totalitate, fiind o adevarata dulcegarie culinara. Ce poate fi mai dulce, mai aromat si parfumat... decît acest tort minunat? Un deliciu care unge sufletul! Multa ciocolata, crema mascarpone, fructe parfumate, unt si smîntîna grasa, arome... mmmm! Cum bine spune Antonina. "Daca-i bal, bal sa fie, nu? " 



Rasfoind pe blog am dat de acest mic dejun minunat, care pe lînga ca se pregateste rapid, mai este si extrem delicios! Dupa cum bine stiti deja, eu sînt amorezata în toate brînzeturile cu mucegai (si restul :D ) , asa ca trebuia facut neaparat. M-am rasfatat cu o felie... maricica :D
Mai jos veti gasi link spre reteta de pe blog. De fapt sînt doua variante. Eu am ales una, dar neavînd în casa rosii uscate, am folosit rosii proaspete pe care le-am curatat de coja, scos miezul si taiat bucatele. Un deliciu. Multumesc pentru retea! A dus la multe alte idei.

Varinata mea cu rosii proaspete.

În cazul în care înca nu cunoasteti blogul Dulcegarii culinare, va doresc rasfoire placuta!
Antonina, îti doresc numai bine, iar daca te vei hotarî sa scrii din nou, eu te astept