Bloggeri Culinari Gătind De Ziua Internațională A Vârstnicilor…
articol scris de papalaile blog
Se făcea că era o zi de joi și eu tocmai ce mă pregăteam să revin în țară de la Paris când deodată din senin primesc o epistolă electronică de la Roxana prin care mă întreba dacă nu cumva vreau să gătesc de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice la un eveniment special organizat de Electrolux și Fundația Principesa Margareta a României. Vă dați seama ce bucurie mare pe capul meu când am citit acestea, mai ales că puteam să particip.
Mai târziu am aflat și detaliile exacte, ce și cu cine am să gătesc și mai ales pentru câte persoane.
Am fost aleasă să gătesc împreună cu Mihai chiar gateau au chocolat din cartea de bucate a Alteței Sale Regale Principesa Margareta.
Iată și ce s-a pregătit în rest…
Să încep cu aperitivul… Andreea de la Gurmandino și Andreea de la Andreea’s Chinesefood blog au pregătit o plăcintă cu roșii, vinete și cașcaval…
A fost tare bună, vă zic eu că am gustat-o!
După aperitiv trecem la felul principal. Elena de la Le blog piquant și Cristina, o Divă în bucătărie împreună cu Floroaia Vasile de la Rețete de mâncăruri au pregătit piept de pui în sos cu verdeață cu garnitură de farfale.
Nu știu ce am făcut dar nu am mâncat din puiul cu sos de verdeață și farfale, dar am auzit că a fost foarte bun. Nu pun la îndoială pentru că am lucrat chiar lângă oala lor cu sos și mirosea demențial.
În cele din urmă am ajuns și la desert. Desertul meu și al lui Mihai a fost gateau au chocolat adică o prăjitură cu multă, multă ciocolată!!
Ne-am împărțit treburile și totul a mers foarte bine.
În toiul acțiunii a sosit și A.S.R. Principesa Margareta. Ne-a găsit muncind de zor…
Ne mândrim cu desertul nostru pentru că a fost într-adevăr foarte bun servit cu înghețată și alune de pădure.
În timp ce noi munceam au apărut și beneficiarii acestei acțiuni, în jur de 50-60 de bătrâni.
Și un grup măricel de copii…
Alteța Sa Regală Principesa Margareta a fost o prezență tare plăcută.
Totul a ieșit foarte bun și toată lumea a fost mulțumită.
La final poza de grup cu A.S.R. Principesa Margareta, cei 7 bloggeri culinari, echipa Electrolux, echipa Golin Harris și voluntarii FPMR.
M-am bucurat teribil de invitația primită și de faptul că am putut să mă implic într-un proiect patronat de Fundația Principesa Margareta a României. Este prima oară când am gătit atâtea tăvi de prăjitură și prima dată când am făcut echipă cu un alt blogger culinar. A fost o plăcere deosebită și chiar sper să mai am parte de asemenea evenimente. De fapt între timp am mai avut parte și urmează alte povești despre aceste proiecte.
Mai puteți citi despre eveniment în afară de blogurile colegilor mei și aici, aici și aici.
Related posts: