contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Black Raffaello

articol scris de mica82ro blog Mica's Blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
1 pachet de unt (la temp camerei)
250 g zahar pudra
200 g lapte praf
2 plicuri de vanilie
250 g nuca de cocos
2 linguri cacao
150 gr ciocolata cu unt de cacao( In Lidl)
50gr alune de padure/migdale
Preparare:
Se freaca untul cu zaharul spuma.Se adauga laptele praf,praful de cacao si jumatate din cantitatea de nuca de cocos. Se obtine o compozitie destul de moale.
Se ia din compozitie cu lingurita, se fac bilute (cam de marimea bomboanelor Raffaello originale) . La mijloc se pun alune,migdale. Ies aprox 50-60 de bomboane.
Se dau la frigider cca 1/2 ora pentru a se intari. Cand suficient de tari, se trec prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos ramasa. Se dau iar la frigider pentru inca 1-2 ore.
Sunt delicioase!!!